King & More is in 2016 opgericht door de twee vrienden Ewout de Koning en Jaap van der Meer. Beiden waren reeds ondernemer en werden getriggerd door de mogelijkheden van aluminium als duurzaam verpakkingsmateriaal. De markt bestond op dat moment uit volume spelers. "Echte kwaliteit" bleek amper te bestaan. 

In Texas USA werd contact gelegd met een zeer gespecialisserde ontwerper en fabrikant van echt onverwoestbare kisten. Maatwerk is bij deze Texaanse ondernemers de orde van de dag. Voor segmenten als Aviation, Oil & Gas, Off Shore en Military worden dagelijks ontwerpen en specials geleverd. Opdrachtgevers zijn onder andere: Airbus, Boeing, NASA, Apple en diverse legeronderdelen.

Om het importschap te verkrijgen moesten Jaap en Ewout wel hun best doen. Zo vond de oprichter (Opa, toen al 75+) het zeer belangrijk dat ook wapenkoffers in Europa verkocht zouden worden. Daar was de organisatie immers uit ontstaan en groot geworden.  Deze uitdaging namen Jaap en Ewout aan.  De betere jacht- en schietsport  handel in Nederland en België heeft King & More in haar assortiment opgenomen. Uiteraard richt King & More zich ook op de professniole maatwerk markt van aluminium koffers en kisten.

Voor de professionele markt mag King & More o.a. tot haar klanten rekenen:

      

 

© 2020 - 2023 King & More Aluminium Cases | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel