Het concept van aluminium wapenkoffers

Webshop Jacht | Schietsport


Aluminium

King & More levert aluminium cases. Aluminium is een zeer bewuste keuze. Aluminium scheurt niet, is sterk, beschermt en is uiteraard recyclebaar. Juist met aluminium is eenvoudig maatwerk te leveren. Er zijn immers geen kostbare mallen nodig. Onze kracht zit in het snel en adequaat ontwerpen en fabriceren van uw aluminium kist!


Fabricage

De fabrikant beschikt over de meest moderne apparatuur. Nagenoeg alle bewerkingen worden in eigen huis gedaan. Alleen onderdelen als sluitingen, scharnieren en ander hang- en sluitwerk wordt ingekocht onder de strengste kwaliteitscontroles. Circa 40 medewerkers draaien mee in de productie van uw aluminium cases. Interieurs worden zowel in de fabriek als met partners in Nederland gemaakt. De fabrikant is ISO9001 en AS9100 gecertificeerd.


Sluitingen

King & More wapenkoffers zijn behalve d eSafari uitvoering voorzien van flip open sluitingen. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de inhoud worden twee tot soms wel acht sluitingen geplaatst. Deze sluitingen springen met één simpele haak beweging open. Uiteraard is spontaan openspringen te voorkomen middels het ingebouwde slot.


Beveiliging

Ter voorkoming van diefstal zijn alle King & More cases uitgerust met minimaal één hangslotoog. Grotere cases worden voorzien van twee ogen. De ogen zijn aan de binnenzijde met een overmaatse plaat  gemonteerd en met popnagels gefixeerd. Hangsloten worden overigens niet meegeleverd.


Scharnieren

De King & More cases worden ook voor de sport en hobby sector uitgevoerd met een RVS piano scharnier die nagenoeg over de hele lengte van de kist loopt. Een supersterke verbinding die de deksel 180 graden open laat gaan. Mocht de case niet verder dan 90 graden geopend te worden dan is een strap eenvoudig te monteren.

De professionele lijn is standaard voorzien van 2 of meer industriële scharnieren die de deksel 90 graden openhouden. Deze zijn ontworpen voor zwaar en veelvuldig gebruik.

Interieur

De King & More cases worden standaard voorzien van softschuim  aan de binnenzijde. Optioneel zijn straps te leveren die eenvoudig onder het foam gemonteerd kunnen worden. Mocht de case onverhoopt vallen dan blijft de inhoud gegarandeerd op de plak. Optioneel zijn maatwerkinterieurs te maken (zie “de Case en zjjn verhaal” hoe een beschermende foam als een jas om een kostbare versterker zit. Zowel in de fabriek in de USA als met een lokale partner zijn interieur maatwerk oplossingen te maken. Eigenlijk wordt het hier voor ons “pas echt leuk”.

   Blaser R8 interieur King & More wapenkoffer


Gek van kisten

In de markt zijn vele (flight-) cases te koop. Juist door ons te verdiepen in de verhalen van schades ontstaan door te bezuinigen op een case werden wij enthousiast.

Een prijsvechter is King & More niet. Wel zorgen wij samen met u dat uw kostbare goederen met een minimale kans op beschadigen de wereld over kunnen. En…. aluminium is duurzaam, mooi en vooral sterk. Benader ons eens voor een vrijblijvend gesprek om voor u een maatwerkoplossing te bieden.

© 2020 - 2024 King & More Aluminium Cases | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel